Ambient air - Page 3 - Victory Forums - Victory Motorcycle Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #21 of 25 (permalink) Old 10-28-2012, 01:59 AM
Member
 
joshn's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: San Antonio, TX
Posts: 96
Awesome thanks

2013 Vegas 8 Ball, 6k HID, Hacker Ripper Pipes and FMS
joshn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 25 (permalink) Old 10-28-2012, 05:45 AM
Lifetime Premium
 
gibson's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: North east Indiana
Posts: 1,093
http://www.ebay.com/itm/Victory-Spee...item2ec2a85027 here is the new link. For a newer 2011 and up speedo on the Vegas or CR
gibson is offline  
post #23 of 25 (permalink) Old 10-29-2012, 11:17 PM
Senior Member
 
Join Date: May 2012
Location: Romeoville, IL
Posts: 261
Just a final update, from me. My $3 sensor works fine. Since the wires are 22 gauge, I folded them over twice and soldered them together before placing them in the plug. Other than that, not much else to do but test it out on its accuracy next time I'm out.

UPDATE: Verified temp at the library (outside display) today and was within 2 degF. That works for me.

Ride safe.

2011 CrossRoads
D&D pipes, PCV, Llyodz performance filter w/strip in place, Llyod's timing wheel (set +4) and various other visual do dads. :cool:

Last edited by vagabondjpm; 10-30-2012 at 09:22 PM.
vagabondjpm is offline  
post #24 of 25 (permalink) Old 11-03-2012, 01:11 AM
Member
 
joshn's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: San Antonio, TX
Posts: 96
Ok so I ordered the 2.99 temp sensor from eBay and got it in today. After opening the headlight and removing the seat I could not for the life of me find the connector pictured in this thread. So I did something against my better nature, being an aircraft electrician, and just started plugging it in to the connectors that were not already labeled in the headlight bucket. Fortunately I did not damage the bike or sensor and I found the connections, which happen to be quite different from the others shown in this thread. My bike is a 2013 Vegas 8 ball, pictures of the connections are below, everything checks good; all I did was plug it up and it worked like a champ and its pretty accurate. Tomorrow I will run to the parts store and buy the proper ends for the sensor and reassemble the bike. Sorry for the novel, I hope it comes in handy.


2013 Vegas 8 Ball, 6k HID, Hacker Ripper Pipes and FMS
joshn is offline  
post #25 of 25 (permalink) Old 12-09-2012, 05:17 AM Thread Starter
Member
 
mika66's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Finland
Posts: 47
Final solution

Ok, now i have these from ebay:

http://www.ebay.com/itm/10pcs-10k-OH...E:L:OC:US:3160

After i got those, i pick the best one (worst have 3 degrees too big temp) and solder short extension wires and put some shrink tubing to protect it.

Now it works perfectly and it costs $2.98. Not so bad, and now i have 9pcs for spare.
Attached Images
File Type: jpg 09122012337.jpg (33.4 KB, 14 views)
mika66 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Victory Forums - Victory Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome