New to forum with a question - Victory Forums - Victory Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 05-10-2010, 10:16 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 2
New to forum with a question

Hi all!

Im new to the forum. I have a 2007 8-ball. I havent ridden it much since It bought it but Im starting too. It only has a little over 2,000 miles. Ive had the 500 mile checkup and changed the oil a couple of times since then. Other than that no other maintenance. I have the Stage 1 kit on it as well.

Today after riding it home from work I was checking things out and I noticed some of the black paint/coating at the base of one of the cylinders looks like it has small bubbles on it. I cant imagine the bike has ever overheated in the Alaskan weather since it doesnt even break 70 F very often. I do ride hard sometimes. I like to accelerate fast but I dont abuse the bike. What could be causing the bubbling and is it something I should be concerned with? I know it will look like hell if the black coating starts to come off the cylinder. Any suggestions?

Thanks

Dave
akadave is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 05-11-2010, 07:49 AM
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 163
Pics please.

2007 Jackpot Premium
HID Headlight
Swept Exhaust
Torque Tubes
Monster Baffles
Power Commander

Too much chrome and add ons to list.

:soapbox:Ban "TAR AND CHIP"
MSchneid is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 05-11-2010, 11:33 AM Thread Starter
New Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 2
I will get some pics as soon as I can get it out in the sunlight...once it stops raining.
akadave is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 05-11-2010, 11:53 AM
The Diamond
 
diamondrmp's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: N. California via Los Angeles, CA
Posts: 4,003
Garage
Unfortunately that happens on some bikes. Its not common but it does happen. If you are still under warranty take it back to your dealer.

Since this is a technical question I am moving this thread to the Tech section.
diamondrmp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Victory Forums - Victory Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome