New ACM New Download? - Victory Forums - Victory Motorcycle Forum
» Insurance
» Sponsors
» Our Partners
»ATV Reviews
»Motorcycle Games
Go Back   Victory Forums - Victory Motorcycle Forum > Victory Motorcycles > Victory Tech and Performance Section

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-09-2012, 09:48 AM   #1
muzz1447
Member
 
muzz1447's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Scranton,Pa
Posts: 94
Garage
Default New ACM New Download?

Hey guys just wondering if anyone has a answer to this.. i recently had to replace my acm on my 06 jackpot I noticed after that im not recieving the power i did in the past or maybe its just in my head.. So i was wondering do i need to get a new downlaod in the bike? I have octane pipes with S&S air intake whats the best downlaod if i need to get one agian???
muzz1447 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-09-2012, 10:50 AM   #2
half_crazy
Lifetime Premium
 
half_crazy's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Southern Maryland
Posts: 3,106
Default

If you have a new ECM you have lost your S&S download. You will either need to get another download (I assume your download card is gone) or you need to get a fuel controller of some sort. It will be very lean with the stock download and your airbox and pipes.
__________________
2006 Victory Kingpin
110 Cubic Inches -- Balanced S&S crank/rods, Lloydz iron liner big bore, 11:1 Wiseco pistons, massaged
stock heads, stock throttle bodies/injectors/intakes, S&S .495 cams/springs/retainers, Torque Tubes
airbox, RPW Thor pipe, Lloydz ECU, PC-III, Rivera Pro clutch spring, 31 tooth pulley w/Buell belt
half_crazy is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2012, 12:35 PM   #3
Tarzan
Lifetime Premium
 
Tarzan's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Chandler,Az.
Posts: 650
Default

Replacing the ACM should not affect fuel control at all as far as I know.
I have been wrong before though.
Although if you are talking about the ECM as Halfcrazy suggests, then yes, you would have to remap for that.
__________________
'11 Cross Roads
Tarzan is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2012, 02:15 PM   #4
BBob
Lifetime Premium
 
BBob's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Western Arizona
Posts: 5,596
Garage
Default

Quote:
Originally Posted by Tarzan View Post
Replacing the ACM should not affect fuel control at all as far as I know.
I have been wrong before though.
Although if you are talking about the ECM as Halfcrazy suggests, then yes, you would have to remap for that.
What he said.
BBob is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 10:36 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
Motorcycle News, Videos and Reviews
Honda Grom Forum Harley Davidson Forum Honda 600RR Forum Kawasaki Forum Yamaha R6 Forum Yamaha FZ-09 Forum
1199 Panigale Forum Roadglide Forum Honda CBR1000 Forum Vulcan Forum Yamaha R1 Forum Yamaha R3 Forum
Ducati Monster Forum Harley Forums Honda CBR250R Forum ZX10R Forum Star Raider Forum Yamaha Viking Forum
Suzuki GSXR Forum V-Rod Forums Honda Shadow Forum Kawasaki Motorcycle Forum Star Warrior Forum KTM Duke 390 Forum
SV650 Forum BMW S1000RR Forum Honda Fury Forum Kawasaki Versys Forum Drag Racing Forum Ducati 899 Panigale Forum
Suzuki V-Strom BMW K1600 Triumph Forum Victory Forums Sportbikes BMW NineT Forum
Volusia Forum BMW F800 Forum Triumph 675 Forum MV Agusta Forum HD Street Forum Suzuki GW250 Forum
Yamaha Motorcycles Victory Gunner Forum Honda Vultus Forum HD LiveWire Forum Ninja H2 Forum Ducati Scrambler Forum Kawasaki Ninja 250SL Forum