Stage 1 Tune - Victory Forums - Victory Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-20-2011, 08:07 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
Default Stage 1 Tune

OK, Feel free to tell me this is impossible but after having the stage 1 tune done this morning my speedometer is now off about 5 mph. Before this morning my GPS and my speedometer were almost perfectly in sync, now at highway speed there is a 5 mph difference.

Anyone else experienced this?
Big Ben is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-20-2011, 08:51 PM
Lifetime Premium
 
kevinx's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: At Southern Motorworx. High Springs Fl
Posts: 2,646
Default

Not impossible. Speed sensor is a input to the ECM, and speedo is an output

I'm not an asshole...I just type that way
Check us out at Southern Motorworx on FaceBook
https://www.facebook.com/home.php
http://www.southernmotorworx.com/index.html
kevinx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Victory Forums - Victory Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome