Dispaly and Gauges Not Working - Victory Forums - Victory Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 07-03-2014, 03:38 PM Thread Starter
Junior Member
 
kkent66's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Columbus, Ohio
Posts: 29
Default Dispaly and Gauges Not Working

2013 XCT 4k miles. Everything on bike is working fine other than LCD display and gauges. I checked fuses, connections inside the faring and everything seems to check out. Any thoughts would be greatly appreciated.

2013 Cross Country Tour - Black - Columbus, Ohio
Hydraulic Clutch
Russell daylong saddle
Kuryakyn Magnum Standard mirrors
Saddlebag trunk liner kit and saddlebag kit
LEDGlow lighting
Digital Guard Dawg
kkent66 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 07-03-2014, 03:41 PM
Senior Member
 
smoke's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: central PA
Posts: 236
Default

Tighten Battery connections with a wrench or socket just to be sure.

Smoke XC
2013 AntiFreeze Green
D&D exhaust, Gust. Smoke +2 Flip or 7" Dk Smoke shield, Kickers with Rockford Fosgate Amp, Vic Pass. Backrest & lots of extra chrome.

2011 Victory Blue XC - Traded
2007 Honda Blue VTX - Traded
smoke is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 07-03-2014, 03:45 PM Thread Starter
Junior Member
 
kkent66's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Columbus, Ohio
Posts: 29
Default

ok - did that and still no luck. Cruise control and radio controls are also not working.

2013 Cross Country Tour - Black - Columbus, Ohio
Hydraulic Clutch
Russell daylong saddle
Kuryakyn Magnum Standard mirrors
Saddlebag trunk liner kit and saddlebag kit
LEDGlow lighting
Digital Guard Dawg
kkent66 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 07-03-2014, 03:47 PM
Administrator
 
CrossRoads's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: OC, CA
Posts: 5,947
Default

Quote:
Originally Posted by kkent66 View Post
... I checked fuses, connections inside the faring and everything seems to check out...
How did you check the connectors? Because this is a connector issue, not fuse. Disconnect the main harness connector in the fairing (the one with the most pins) and reconnect it. Make sure it clicks closed, and then turn the handlebars left and right and make sure they do not tug on it. Test again and see if that fixes it.

Please add your bike's year and model to your signature. Here's why.
------------------------------------------------------------------------------
Riding: 2011 Cross Roads & 2016 Springfield
------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------
Blest with victory and peace, may the heav'n rescued land
Praise the Power that hath made and preserved us a nation.
Then conquer we must, when our cause it is just,
And this be our motto: "In God is our trust."
And the star-spangled banner in triumph shall wave
O'er the land of the free and the home of the brave!
CrossRoads is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 07-03-2014, 04:17 PM Thread Starter
Junior Member
 
kkent66's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Columbus, Ohio
Posts: 29
Default

Yup - it was the gray connector going into the back of the dash. Pulled apart there put a little dialectic grease on it, plug it back in, and everything is now working! Thanks for the help!!!

2013 Cross Country Tour - Black - Columbus, Ohio
Hydraulic Clutch
Russell daylong saddle
Kuryakyn Magnum Standard mirrors
Saddlebag trunk liner kit and saddlebag kit
LEDGlow lighting
Digital Guard Dawg
kkent66 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Victory Forums - Victory Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome