Problems with 2004 Vegas - Victory Forums - Victory Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 03-31-2013, 06:14 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
Default Problems with 2004 Vegas

Not sure where to start but the other day after taking the bike out of storage for the winter I started it up and it sounds a little rough, the idling just sounded like it was going up and down and wouldn't stay smooth. I took the bike out and on the way home the engine light came on, the rpms dropped and then went came up and once they started coming back up it backfired (did this a couple times) only drove it for about 5 minutes after the light came on.

Then when I was just about home the digital miles meter started going off and on, headlight was dull, and rpms were dropping and coming back up and then the bike just shut off.

I just put in a brand new battery after storage but that is it.

Anyone have any ideas what the problem could be? Thanks!
dmbfan08 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-31-2013, 06:48 PM
Senior Member
 
lawnstriper's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: South central , PA
Posts: 230
Default

Check battery cables for any loose connections . I seem to remember others saying these bikes don't like any little bit of electrical interruptions .
I say this based on your description of the digital readout problem.
Sounds like not getting good juice.
Hopefully you put stabil or similar in it when storing.


Sent from Motorcycle.com Free App

2001 V92C(sold)
2004 Kingpin
lawnstriper is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-31-2013, 08:35 PM
Senior Member
 
Tims_04V92TC's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Chesapeake Va
Posts: 1,499
Garage
Default

+1 on the cables as all the signs are pointing to a power issue. The ECU hates fluctuations. If terminals are good I would follow the leads back to ensure you got a good ground to the chassi as well the + terminal cable is clean and tight both ends.

Only other thing I might look for and I'm not positive the Vegas V92is the same but on the right side of the TBs there might be two vacuum plugs that could be leaking air jacking up the idle causing your power flucs

Keep us posted

Tim

2011 White Vision - Nuvi 550, Lowers, Lloydz 2nd filter, Vic perf filter, CB/Icom, 96 Brake LED's, Clear Signal lens/Switchbacks, VIC Hwy Pegs, Stebel Horn, 7Jurock 15" Shield, PCV, Lloyd ATS and Variable intake, Ness honkers

2004 V92 TC - S1 flash, level 1 slip-on, Ness big sucker K&N, ISO Grips, 4x1.5 Highway Hawg Risers, extra chrome (never too much), JM 2k CB 4' antena, Mustang seat, HD Front TS & Lowers, OD Pulley

IBA Rider
Retired Navy SCPO
Chesapeake Va
Tims_04V92TC is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Victory Forums - Victory Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome