Electrical issue - Victory Forums - Victory Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-18-2018, 08:17 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 9
Default Electrical issue

Hey everyone. Hoping someone can point me in the right direction here. I posted in the introduction section the other day and got some feedback, but thought i'd try this thread to see if anyone had another idea for me.

I have a 2001 V92C, that i purchased new in Jan '02. Have ridden it sporadically over the years as the OD reads just over 8k. That is certainly low as i rode it a couple years with the bad speed sensor, so it wouldn't surprise me to be around 10-11k. I've never had an issue with this bike before. I change the oil regularly and drain the gas before i put it away for the year.

This year is the first i've experienced an issue. Pulled it out from the garage, installed the battery (Optima gel cell), added some gas, turned the key and the fuel pump kicks on to prime, but instead of shutting off after a few seconds, it just keeps priming. I hit the start button and nothing. Then i realize the headlight isn't on, blinkers don't work, no lights lit on the cluster, but the horn works. I shut it off so i don't burn up the fuel pump, and checked the fuses and all looked good.

Anyone have a clue as to where I should start? I'm halfway decent at wrenching, but electrical is my kryptonite. Any help would be appreciated.
Eric Butterfield is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-26-2018, 07:56 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Hallsburg Texas, right next to the Tradinghouse Creek Res. big bass lake. 60 acre farm and woods.
Posts: 13
Default Got the same problem

Mine sat close to two years after a major collision that all but totaled it. The battery is hot, pump primes up but starter button does nothing. The lights were all and I mean all of them smashed, the headlght especially. So where there should be lights, there are wires. Maybe they are needed to complete the circuit?
mikeathley is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Victory Forums - Victory Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome