Turn signal module quit after new bulb - Victory Forums - Victory Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 07-22-2013, 03:09 PM Thread Starter
Senior Member
 
Carl92's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Michigan
Posts: 166
Default Turn signal module quit after new bulb

So I replaced one of my turn signal bulbs after one of the elements burned out (it'd still flash when activating turn signal)
And since then my turn signal fails to cancel on the highway.
Replaced with an 1157 bulb.
Any ideas why?

2001 Victory V92C
Carl92 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 07-22-2013, 06:52 PM
Senior Member
 
Tims_04V92TC's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Chesapeake Va
Posts: 1,499
Garage
Default

Pull the bulb back out and check that crappy connector to make sure it is soldered in good and that it didnt move around switching the bulb out. If you can't find a test procedure for your model/year, I am not sure how similar the TC ACM system is to the 01's but try downloading the 03 Service manual for the C/TC and work package 19 has some test procedures in it to test the module. My bet is on the signal housing assembly.

Good luck!

Tim

2011 White Vision - Nuvi 550, Lowers, Lloydz 2nd filter, Vic perf filter, CB/Icom, 96 Brake LED's, Clear Signal lens/Switchbacks, VIC Hwy Pegs, Stebel Horn, 7Jurock 15" Shield, PCV, Lloyd ATS and Variable intake, Ness honkers

2004 V92 TC - S1 flash, level 1 slip-on, Ness big sucker K&N, ISO Grips, 4x1.5 Highway Hawg Risers, extra chrome (never too much), JM 2k CB 4' antena, Mustang seat, HD Front TS & Lowers, OD Pulley

IBA Rider
Retired Navy SCPO
Chesapeake Va
Tims_04V92TC is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 06-08-2017, 11:26 AM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Location: Southern Arizona
Posts: 5
Default

Tim,

I am experiencing a similar issue with my TC. It is currently at the shop and the techs are unable to isolate the problem. The left side blinker works intermittently. For no rhyme or reason it will work fine then quit working than work again. Initial diagnosis from same shop techs was a bad signal handlebar switch, which they replaced with new one. The day after it did it again. It is currently in shop and they are unable to figure it out. What are your thoughts?

Dave
Dave21 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Victory Forums - Victory Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome