New Member - Victory Forums - Victory Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-30-2014, 11:53 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Dothan, Alabama 36305
Posts: 12
Default New Member

Need help with my 2005 Hammer. After not riding for about 6 months, put new battery in it, cranked and started but ran rough and hot. siphoned a lot of the gas out, and put about 2 new fresh gallons of 82 octane in it. Restarted and it ran better, but still rough. let it run for about 20-30 minutes, and it was getting hot. Turned it off. Let it sit for about 10 minutes, was going to take her for a ride, and burn off some of that old gas, and stuff. Bike turned over, but then would not start. Then it as I was pressing start button, smoke came from right side of the bike under gas tank...and then it stopped and would not even click or turn over? I must have fried something? Where to begin?
djfrank is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Victory Forums - Victory Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome