Brake Light stopped working - Victory Forums - Victory Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-06-2013, 01:25 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Canada
Posts: 5
Default Brake Light stopped working

2005 Kingpin
Brake Light stopped working

Brake light was giving a flicker then nothing when rear brake was applied, now that has even stopped, no light at all

Input and output of pressure switch is good - 12.12V

Voltage going into ACU (white/pink wire) pin 2 - 12.12 V
Voltage coming out of ACU 9.38V
Voltage at tail light at plug 9.38V
Tail light works but seems dim.

UFI
Front brake switched bypassed custom controls installed since 2007 no problems/short

ACU signal lights bypassed in 2006, LED took out ACU. Got a signal regulator off of a 1985 Chevy ton running the lights. No problems at all, but still should have no effect on the tail

Now what has me confused is voltage going to tail light is 9.38V when rear brake leaver is pushed it meters at 9.58V only a .20 volt increase, really does not seem right.

What the hell am I missing, or is it as simple as my tail light is done
hillbilly408 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Victory Forums - Victory Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome