2008 Vegas 8Ball - Victory Forums - Victory Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-11-2018, 08:02 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 7
Default 2008 Vegas 8Ball

Had my new Vic for about a month and a half now, and yesterday it tripped an engine light. The light only comes on around 45mph, stays on intermittently through the ride, and then when I’m back in the neighborhood doing 30mph, turns off. The closest dealer to me is about an hour and a half away, does anyone have any suggestions for troubleshooting? Can’t seem to find anything on Google. Thanks in advance!
NuclearTurtle is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Victory Forums - Victory Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome