maiden voyage=broke down.... - Victory Forums - Victory Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 11-30-2011, 01:52 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Kingston, NY
Posts: 90
Default maiden voyage=broke down....

Well, my maiden voyage on my 11 ness vegas which was delivered last night resulted in a breakdown 1.2 miles into the ride..I thought it was a good idea to squeeze a quick romp on my lunch time while the weather was a brisk 50 degrees...I spent more time standing in the road waiting for the dealer to come pick me up...Sounded like a fuel problem...We'll see...I hope this isn't a sign.....uggh..
kelticknotts is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 11-30-2011, 05:14 PM
Member
 
kruizerchick's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Houston, TX
Posts: 34
Default

Quote:
Originally Posted by kelticknotts View Post
Well, my maiden voyage on my 11 ness vegas which was delivered last night resulted in a breakdown 1.2 miles into the ride..I thought it was a good idea to squeeze a quick romp on my lunch time while the weather was a brisk 50 degrees...I spent more time standing in the road waiting for the dealer to come pick me up...Sounded like a fuel problem...We'll see...I hope this isn't a sign.....uggh..
Total drag!!!

https://www.victoryforums.com/picture...&pictureid=519

2012 Vegas (blue/white) [CURRENT RIDE]
2010 Honda Shadow RS (white) [FOR SALE]
kruizerchick is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 11-30-2011, 07:35 PM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 12
Default don't worry

Sounds like a hiccup somewhere that will be fixed in no time and you'll look back at this as a funny start to a long friendship.
jackgermain is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 (permalink) Old 12-01-2011, 05:35 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Kingston, NY
Posts: 90
Default

So far it's a bad fuel pump..apparently the clips or such broke and it wasn't delivering fuel...Victory is overnighting a replacement so I should ne on the road in a few days...
kelticknotts is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 12-01-2011, 05:41 AM
Super Moderator
 
vindex1963's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Phoenix
Posts: 4,901
Default

Sorry to hear that. How disappointing.

2015 Cross Country (bought new 7/11/15)
2015 Suzuki V-Strom DL650 (bought new 4/26/17)
2006 Triumph Rocket III Classic
1/4 turn throttle ring
Tank riser
VM-1 DR cams
Timing wheel +4
Lloydz high-flow air cleaner
Bassani baffled OEM mufflers
PC-V 118hp 116tq
If it's not broke, make it better
vindex1963 is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 12-01-2011, 09:26 AM
Lifetime Premium
 
Dannae's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Warwickshire, UK
Posts: 19
Default

Sorry to hear about that Keltic, here's hoping it will be a distant memory for you this time next week

Regards

Dannae

Victory Vegas Zach Ness Signature #29
X-Bow Exhaust
Tracker and Ignition Covers
http://www.flickr.com/photos/dannaea/
Dannae is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Victory Forums - Victory Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome