Victory Motorcycle Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #1
Haven't figure out how to do a signature yet, so
2000 Victory V92SC

But anyway, from what I've read so far from everyone post, and similar issues. I'm assuming i need a new fuel pump. But let me know what you all think..

First off, it ran great before the clutch cable snapped on me about 2 or 3 months ago. Bike sat while I tried homie fixes instead of just ordering a new cable which i ended up doing in the end. After getting new cable installed and finally back on the road the bike just felt like it ran like ****. Serious lack of power, felt like a 250 could out run me. Died at idle so i just kept the choke opened a tad to make it idle higher. Know that I couldnt just keep doing that forever I parked it and started to tinker with it.

Cleaned to TPS, flushed to fuel lines/seafoamed everything 3 or 4 times. Still dies at idle. (which choke off idles at about 500 i think)

Now while seafoaming it I noticed occasionally the white smoke created the seafoam burning (i suppose) came out of the side of the exhaust (behind the heat shield). Also whenever it would die it would kick a **** ton out of the airbox. I had air filter pulled because its garbage.

Anyway... Got a pressure tester kit from good old autozone for 150 rent. and hooked it up. following the video from that pro guy at vic shop. and in the video he say if the bike doesnt run then you might have to toggle the kill switch back and forth to build up pressure... well the bike was just running, and still i had to do that and eventually it will build up to the 50 psi. but will shortly leak out it seems.

But anyway, it still runs right, and ill have choke on, just a little bit above idle just to keep it running, then when i twist the throttle it will hesitate and the dies. like its missing a key part of the fuel/spark/compression. spark is good, compression is good imo if it runs... so fuel right??

Anyway, i know this is long and i repeated myself a few times, just wanted to cover everything.

Help me get my baby back on the road.
 

·
Moderator
Joined
·
13,038 Posts
Have you cleaned the throttle bodys. Its a must on your year bike.
Look for cracked vacuum hoses or cracked vacuum caps. Get carb cleaner from auto store



 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #3
yes I did, sorry i put I cleaned the TPS in OP (meant Throttle Bodies)
and i also did spray to find a leak and couldnt find one.
 

·
Moderator
Joined
·
13,038 Posts
may sound silly but how old is your battery and put a wrench on the bolts to make sure there tight. 10 mm
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #5
may sound silly but how old is your battery and put a wrench on the bolts to make sure there tight. 10 mm
Alright, I finally gave in a looked at the battery.
I've read this before but just shrugged it off.
Turns out battery is pretty rough, had a lot of corrosion around the negative terminal. So i cleaned it off with a wire brush and now have the battery charging. Hopefully tomorrow around 3pm I'll be able to give you an update on this.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top